logo

Magyar nyelvű vetítések: Most vagy soha!

Most vagy soha! / 2024 / 135 min.
Hungary
05.04.
18:00
2D
HU
12

Film premietame v pôvodnom maďarskom znení s českými titulkami.

 

Az Úsmev mozi mostantól a magyar közönségnek is kedvez vetítéseivel! 

Minden hónapban a kínálatunkban megjelenik egy film magyar szinkronnal vagy eredeti magyar hanggal. Vetítésre kerülnek a közönség aktuális kedvencei, de a magyar filmipar termékei is. Nem feledkezünk meg a legkisebbekről sem. Azok a gyermekek is megtalálják mozinkban a kedvenc animációs filmjeiket, akik közelebbinek érzik a magyar nyelvet. 

 

MOST VAGY SOHA!

Amikor 1848. március 15-én a lánglelkű költő, Petőfi Sándor költeményével, a Nemzeti Dallal kirobbantja a magyar forradalmat, az osztrák elnyomók egy titkosügynököt bíznak meg a feladattal, hogy állítsa meg a felkelést.

 

 

Kino Úsmev zaraďuje do svojho programu filmy pre maďarské publikum! 

Každý mesiac sa v našej ponuke objaví film s maďarským dabingom alebo v originálnom maďarskom znení. Vo výbere sú súčasné divácky obľúbené hity, ale aj filmy z maďarskej produkcie. Nevynecháme ani premietania pre najmenších, deti, ktoré preferujú maďarský jazyk, sa môžu tešiť na obľúbené animáky v našom kine. 

 

TERAZ ALEBO NIKDY!

15. marec 1848. Kým básnik Sándor Petőfi a jeho priatelia pretekajú s časom, aby vynútili koniec rakúskej nadvlády, bezohľadný dôstojník tajnej polície Habsburgovcov Farkasch je im v pätách, aby eliminoval Petőfiho a zabránil tým pádu režimu.

05.04.
18:00
2D
HU
12
Réžia
Lóth Balázs
Scenár
Philip Rákay, Mark Kis-Szabo, Szente Vajk
Herci
Berettyán Nándor, Sára Mosolygó, Koltai Nagy Balázs, Tibor Fehér, Lajos Ottó Horváth, Jászberényi Gábor, Sándor Lukács, Béla Szerednyey, Zsombor Ertl, Roland Bordás
Hudba
Róbert Gulya